Particulieren

Aangifte inkomstenbelasting

Bij het aangeven van de inkomstenbelasting komt nog best veel kijken, ook als u in loondienst bent. Misschien bent u getrouwd of juist gescheiden, heeft u kinderen gekregen, ouderschapsverlof opgenomen, een vakantiehuisje gekocht. Dat zijn allerlei zaken die meegenomen moeten worden in de aangifte inkomstenbelasting. Ook zijn er allerlei voordelen te behalen, zeker als u een partner heeft met een eigen zaak. Wij helpen u bij het verzamelen van de benodigde informatie en verzorgen de aangifte voor u.

 

Checklist

 

Aanvragen toeslagen

Als uw inkomen onder een bepaalde grens ligt, kunt u recht hebben op toeslagen: huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en/of kindgebonden budget. Wanneer uw inkomen of uw situatie wijzigt, kan de hoogte van de toeslag ook wijzigen.

 

Wij ondersteunen u bij het aanvragen van toeslagen zodat u krijgt waar u recht op heeft. Ook kunnen wij voor u controleren of bestaande toeslagen die ontvangt rechtmatig zijn. Dan staat u aan het einde van het jaar niet voor vervelende verrassingen omdat de Belastingdienst te veel betaalde toeslagen terugvordert.

arrow
Bosma & Boonstra volgen: facebook twitter linkedin
Home | Producten & diensten | Particulieren
draaibrug

draaibrug

10
Bosma & Boonstra | MiracleWeb 3.0